Goede zinnen verdienen een zichtbare plek op het podium. Om in de tekst te duiken heb je soms een aanloopje nodig, een klein opstapje voor meer overzicht of gewoon een schop onder de kont. Een goede illustratie biedt dit, en kan de tekst daarmee verheffen zonder de lezer van de inhoud af te leiden . Voor boeken, artikelen, websites en leeromgevingen maak ik daarom graag onderhoudende illustraties om de lezer het verhaal in te leiden.

1. Afspraken

Iedere opdracht begint met een vrijblijvend gesprek als basis voor de offerte. Dit kan via de mail of telefoon, maar het liefste in persoon.

2. Opzet

Bij akkoord op de offerte ga ik aan de slag met een eerste opzet. Soms is dat een snelle schets om een idee te geven, of een volledig stijlvoorstel met moodboards, kleuren en lettertypen.

3. Uitwerking

Als we de schets besproken hebben maak ik een uitgewerkte versie voor feedback. Daar missen soms nog details, maar in grote lijnen is het plaatje helder.

4. Oplevering

Als alle feedback is verwerkt, en alle betrokken partijen zijn tevreden stuur ik de definitieve bestanden en de factuur.

Voorbeelden

Veel van mijn werk is alleen voor intern gebruik binnen bedrijven. Wat ik wel wereldkundig kan maken, post ik vaak op instagram. Download mijn portfolio voor meer projecten.